Viikon sananlasku:

Välillä pitää koota itsensä, että voi taas särkyä.

Viikon pienoisnäytelmä: "Naisten taitoluistelun lyhytohjelma"

42500.jpg

Roolit: Selostajan ääni

(1)Pitemmittä puheitta, näin alkaa yksinäisten naisten taitoluistelun lyhytohjelma. Ensimmäisenä starttaa akselivaltain edustaja Pasha Primitjeff aloittaen odotetulla tavalla oletetun kolmoisakselin kautta toteutetulla kierteishypyllä, joka päättyy...

(2)...aivan, täydelliseen floppiin uudessa ennätysajassa. Saadaan kuitenkin nähdä, eiköpä kilpailussa esittäydytä vieläkin lyhyemmin.

(3)Ja nyt lähtee itänaapurin Malka Melkoisena toteuttamaan suoritustaan. Hänhän on ennakkosuosikkina... no niin, samantien kaksoisplätsis, joka jatkuu varsinaisena kolmoistöppinä - auts, tuon täytyi sattua - ja hänelle tämä riittikin.

(4)Viimeisenä vaan ei vitsaisimpana jättää oma tyttömme Kello Keski-Viikko lähtöaition aloittaakseen... mutta mitä nyt? Heti sotkeutuminen omiin jalkoihin elikkäs luistimiin, josta seuraa täydellinen, sanoisinko, mukkelismakkelis useammalla kierteellä ja tuomarikarsinan sortuminen... Ei ole tarpeen mitata aikaa, hyvät naiset ja herrat; tämä oli lyhyin ohjelma, mitä ihailevien silmiemme eteen on saatettu... voitto on meidän!

Viikon runo:

Heitä herja ensimmäinen,/ toimi täytä täysipäinen./ Kun on täysi toisen vaasi,/ viimehinen viskaa paasi.